HÖRRNI VAFAN!

Dåligt med kommentarer! Vad gör ni idag?? Har ni klickat er in på http://divinemagazine.se och anmält prenumeration än? Om inte – DO IT! =)

Jag har massor att göra men ingen ork what so ever. Är ledig idag ni kanske förstår men kom inte upp förrän runt 11. Nu sitter jag och äter frukost och sen blir det en promenad och storhandling. Rebin fyller år på lördag och på fredagkväll kommer våra familjer hit på middag, blir typ 12 pers, haha… Något trångt!

Sen ska jag träna, hämta ut ett par paket som ligger och väntar på mig och sen har jag maaaassor att göra när det gäller tidningen. Så svårt att skriva när man inte är på rätt skrivhumör,  ibland har man världens flow och man kan skriva en artikel på fem röda, men ibland sitter man bara och stirrar på skärmen och får inte ner ett ord. Svårt det där när man har en deadline att rätta sig efter!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>