Motherfuckin’ ponny!

Okej, jag dör lite. Är så sjukt övertrött. Vet inte vart jag ska ta vägen men jag garvar högt. Ensam.

Har du haft några husdjur och i så fall hur dog dom?

–  Har haft många djur i familjen men själv har jag haft tre undulater. Den första dog av ålder, den andra dog av förmodade tarmproblem, den tredje åt hunden upp medan jag höll i kameran och filmade allt. Filmen är numer förstörd på grund av all ångest den hemsökte mig med.

Hade en katt också som dog när jag var 18 år. Jag var väldigt ledsen i samband med hennes död. Den son hon fött som jag hade kontakt med blev överkörd av en lastbil i Falkenberg.

 

Hittade detta på http://nyheter24.se/blogg/hejsonja/ som jag aldrig förut skådat. Blev just nu en favorit dessutom. Skön brud!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>