Kanonhelg!

Ja, helgen har verkligen varit superbra, trots för lite sömn och jobb på det :) I fredags firade vi som sagt Julia och även Albin som tog studenten. Det blev utgång och sent, men galet kul 😉 Igår jobbade jag 13-17.30, sen hade vi kick-off i Norrtälje med båda gästhamnarna vilket också var riktigt lyckat! Hade riktigt roligt och vi är världens bästa gäng så sommaren kommer bli grym 😉 Höll mig dock nykter till skillnad från ALLA andra då jag skulle köra hem och börja jobba 9.30 idag så medan ljudnivån steg och folk blev piggare och piggare vart jag bara tröttare och tröttare, men sådant får man ta ibland! Skönt att inte vara bakis idag iaf, även om jag är så sjukt jäkla trött :p

20120610-113055.jpg
Caféjobb idag :)

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Kanonhelg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>