Mardrömsdygn.

Alltså fy fan. Det började med att jag igår skulle ta flygbussen till Sturup (Malmö). Hittade inte busshållplatsen förrän en minut innan den kom, så sjukt stressad! Var riktigt dåligt skyltat så det var faktiskt inte mitt fel, men lika jobbigt för det. Bussen börjar åka, kommer kanske 500 meter, sen låter den konstigt och vi stannar. Bromsarna fungerar inte. Taxi beställs, flyget ska lyfta om 70 minuter. En kvart senare kommer första taxin, vi ser att flygen är försenade vilket kändes lite bra då vi eventuellt hade missat dem annars. Väl framme checkar jag in osv. och flygets avgångstid skjuts bara upp längre och längre. Jag var extremt trött efter helgen och ville typ lägga mig på golvet och sova/gråta. Fy fan. Flyget skulle ha lyft 21.25 vilket jag tyckte var sent ändå i och med att jag skulle upp och jobba 6.20 idag… Vi lyfte iaf runt 24. När vi landar har sista tågen gått och jag, fattig student, har inget annat val än att betala 510:- för en taxi. Visserligen extremt skönt med skjuts fram till dörren i det ögonblicket, men inte okej ekonomiskt. Var hemma 2.15, upp om 4 h för att jobba… Nej. Det fungerar inte. Ställde klockan på 8 och somnade. Var fortfarande lika trött när jag vaknade. Började åka mot jobbet, men då stannar såklart pendeltåget i Solna och vi måste kliva av. Brinnande tåg i Ulrikadal. TVÅ timmars frysande ute fick det bli innan tågen var igång igen. Ersättningsbussarna som ”var beställda” dök under den tiden aldrig upp så jag var fast där. Vid 12 kom jag till jobbet, iskall och trött. Värsta resedygnet ever.

20121212-103146.jpg

20121212-103154.jpg

20121212-103204.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>