Spontanresa!

Igår började dagen med att Amanda drog till Egypten, Ida åkte till England och Lisa och Anton drog till Thailand… Blev ju måttligt road hehe, galet avis 😉 Började kolla lite sista minuten för kul skull, man drar ju liksom inte bara iväg så där, det är ju sådant man bara drömmer om att göra… Hittade inget intressant så lade ner den drömmen. Sen POFF så såg jag reklam för destination.se och kikade in där. Vad hittade jag där då om inte den här resan?

20130412-082242.jpg
Flyg och hotell på Mallorca i 4 nätter med hemresa dagen innan vi har tenta! Kan ju verkligen inte bli bättre för en fattig student som vill iväg till värmen :) Hörde direkt av mig till Marcus och till min stora förvåning gillade han idén – gissa om jag blev förvånad? 😉

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>